Založ si blog

Obchod so šťastím a slovenská polícia

Milí priatelia,

 

ktorí ste si našli čas a prečítali si prvú časť môjho seriáliku Obchod so šťastím 1.1 – 1.3,, urevejňovaného na počkanie, ďakujem vám za pozornosť. Dnes sa budeme však venovať vážnym veciam. Obchod so šťastím, druhá časť počká. Zdravím vás a nikdy nehovor nikdy. Ale pri pohľade von z okna sa mi rozpúšťa v očiach celý parlament, Ešteže ho pán Pellegrini  prikryl svojou pelerínou a bol taký láskavý, že nás nenechal v štichu …. Ja stále hovorím, že slovenská polícia versus ľud tejto republiky sa rovná 1589:1. A ten jeden bod pre nás, si, sorry, ani nepamätám. Otravujú nás všade, obťažujú na cestách, vozia sa v autách tam, kde by mohli ísť aj peši, hnidy. A potom príde taký Tiefenbach. A vy si láskavo nájdite čas a odpovedzte na kvíz:

 

a, Som hypochonder

– spacifikoval ma ako malého Pištu

b, Som políciofil

– nič som necítil, len ma vyzvŕtal a napravil mi poškodenú chrbticu

c, Som debil

– dobil ma ako sirotu Podhradských.

 

A ja sa pýtam, spolu s vami, drahí priatelia, dokedy budeme trpieť policajný teror v našej drahej krajinke. Zvlášť, keď ten hlavný, fúzatý, bradatý a neviem, aký fešák, alias Pán Kaliňák, sa tvári, ako by sa nič nedialo. Veď ten chren mal zahučať už dávno, aspoň 4x, stačí, keď si len  spomeniem  na tú zásielku výbušnín do Írska, ďakujem pekne, IRA si neprosí, alebo na ten neprimeraný zákrok v ktorejsi cigánskej vieske, a tak ďalej….. Na čo teda sú títo, POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ? Pomáhať, leda tak do hrobu a chrániť záujmy všetkých VYVOLENÝCH, teda grázlov, politikov a iných špín. Ako v ďžungli, silnejší vyhráva, slabší je zožratý. Doslova. Slovenskí policajti sú súdnemu človeku leda tak na veľké …. Zvyšok si doplňte sami.

 

Nikdy nezabudnem, ako som raz o pol desiatej vyšla z vlaku v Trenčíne a šla na autobusovú zastávku. Prebehla tam práve drobná zvada medzi bezdomovcami. A čo sa stalo?! Prifrčali štyri policajné autá a z nich vystúpilo osem polišov, aj jedna poliška, ktorá náramne točila s obuškom. A šli robiť poriadky. Pritom ich vôbec nezaujímalo, že zaparkovali na mieste, kde stojí mestský autobus a kade tade, pričom miesta tam bolo habadej. No, debilizmus ako vyšitý. Parkovali na chodníku, zavadzali všetkým, čo s tým?!

 

Drahí priatelia, nezúfajte, pomôžte si sami, aj Pán Boh vám pomôže! Od takej polície, kde berú každého, kto má štyri ruky a štyri nohy….  A ešte jeden maličký kvíz na záver:

a, je to zelené a stojí to za rohom, práve, keď parkujete

b, je to v civile a sedí to za okienkom a vy máte poradové číslo 1114

c, je to nenápadné a vy neviete, kudy kam ….

 

Ak ste odpovedali na každú možnosť – slovenský policajt, absolvovali ste daný kvíz na 100 percent. V opačnom prípade, odporúčam sundať si ružové okuliare.

 

A na záver, milí čitatelia, vás chcem pozvať na čítanie druhej časti môjho skromného komediálneho seriálika Obchod so šťastím. Už čoskoro! Dovidenia a dobrú noc…. veď nás má kto strážiť!

Obchod so šťastím a Prichádza Veľká Gudrun tretia časť

30.11.2014

Milí čitatelia, prinášam vám tretiu a poslednú časť nášho príbehu – ako to chodí v slovenskom zdravotníctve. Prajem príjemné čítanie. Ordinácia MUDr. Ludrá stojí nad sediacim pacientom, ktorý stále leží na bruchu na ležadle a má zviazané ruky a nohy remeňmi a pýta sa Veľkej Gudrun: „ Čo je s pacientom?“ Veľká [...]

Obchod so šťastím a Prichádza Veľká Gudrun druhá časť

30.11.2014

Milí priatelia, posielam na rozveselenie v tento pochmúrny deň druhú časť príbehu o lekároch. Druhá pacientka: „ Ja sa na vás budem sťažovať, ja to len tak nenechám, uvidíte!!“ „ V tom vám nikto brániť nebude, vy nešťastnica jedna, len, čo z toho? Ha, ha, ha, haááááááá… Takých už bolo! Na nás nemáte, my sme, totižto DVE, [...]

Obchod so šťastím a Prichádza Veľká Gudrun prvá časť

29.11.2014

Milí priatelia, na pobavenia druhá časť môjho komediálneho seriálika na pokračovanie. ČASŤ DRUHÁ PRICHÁDZA VEĽKÁ GUDRUN Komentár: „ Nahliadnime dnes do jednej ambulancie na veľkom sídlisku, kde ordinuje všeobecná lekárka a všetky pravidlá a súnaležitosti s poskytovaním zdravotnej starostlivosti prísne stráži a absolútne určuje, či [...]

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 11737x
Priemerná čítanosť článkov: 1304x

Autor blogu

Kategórie

Archív